KKVHÁZ Megyék Versenye – Csatlakozzon csapatunkhoz!

Szeptember 17-én a vasi megyeszékhelyen, Szombathelyen rendezett sajtótájékoztatóval vette kezdetét a kelet-közép-európai térség legnagyobb vállalkozói vetélkedője, a KKVHÁZ Megyék Versenye (további info: www.kkvhaz.hu). Az idén a már harmadik évadját kezdő verseny legfontosabb célja a tudásközvetítés és a közösségteremtés.

 
Bács-Kiskun megye mellett a versenyen részt vesznek az ország további megyéi, Budapest kerületei és a szomszédos államok csapatai is. Bács-Kiskun megye csapatát idén Szél István, mezőgazdasági vállalkozó vezeti, aki munkásságával kiemelkedő eredményeket ért el a magyar kultúra ápolása, őshonos állatfajok tartása, az egészséges életmódra nevelés terén is. Mindig érdekelték a kihívások, a megoldásra váró, nehéz feladatok. Az eddigi tudását, tapasztalatát hasznosítva most Bács-Kiskun megye kis- és középvállalkozásait képviseli a megyék versenyében. Mindezt nem egyedül, hanem a vállalkozókat reprezentáló csapattal együtt teszi, melyhez a tagok toborzása megkezdődött. Kérjük az érdeklődőket, hogy regisztráljanak csapatunkba a verseny hivatalos portálján, a www.kkvhaz.hu oldalon.
A verseny két online fordulót követően (október 15. és november 19.) a budapesti döntővel zárul. Az online fordulók során a csapatunk a térségi kötődés kifejezéseként a Megyeházán (Kecskemét, Deák Ferenc tér 3.) találkozik. A feladatok pontban délután 15:00-kor olvashatóak a KKVHÁZ portálján. A versenynek ebben a részében az a jó, ha minél többen megjelennek a közös gondolkodás során, illetve akár otthonról is támogatják a csapatunkat.
A döntő december 3-án a NAV székházában lesz. Az eseményt a Magyar Televízió is rögzíti. A szervezők a várhatóan nagyszámú érdeklődőnek is igyekszenek helyet biztosítani. A korlátozott befogadóképesség miatt érdemes már most regisztrálni. A döntőben egy csapat 5 főből állhat. A válogatást a csapatkapitány végzi az első fordulók aktivitásának ismeretében. Akik a döntőbe jutnak, megyéjük egy gondosan kiválasztott export termékét mutathatják be, különös tekintettel annak helyi vonatkozásaira.
A 2015-ös verseny feladatai elsősorban a pályázatok tudnivalóit járják körül, illetve az exportképesség növelését próbálják segíteni, olyan módon, hogy abba a határon túli területek is értékesen kapcsolódhassanak be.
A csapatok felkészülését, eredményes szereplését a megye civil, önkormányzati és érdekképviseleti szervezetei is támogatják.

About Post Author