Nóta-és főzőverseny a közösségi háznál

Javában folynak az előkészületek, épül színpad, készülnek a dekorációk a holnapi (szeptember 26.) Szent Mihály napi rendezvényhez a József Attila Közösségi Háznál. A szervezők nóta- és főzőversenyt hirdettek a jeles napra. A felnőttek és a gyermekek számára kulturális és játékos programok ígérnek kikapcsolódást. A rendezvény 13 órakor tűzgyújtással veszi kezdetét.
Az amatőr és profi szakácsok vadpörkölt és egyéb pörkölt kategóriákban mérhetik össze tudásukat. A rendezvény gyermekprogramokkal folytatódik. A kicsik ingyenesen használhatják az ugrálóvárat, festethetik ki az arcukat, kézműveskedhetnek, majd a felnőttekkel közösen megkóstolhatják a frissen sutult szőlőből készült mustot, illetve Szűcs Sándor kenyérlángosát.
A kulturális program 16 órakor kezdődik, fellép a Kiskun Népdalkör és Vadrózsák Citerazenekar, az Ezüst Kopogók Néptánc Együttes, valamint Szórádi Elek.
A színvonalas produkciókat követően veszi kezdetét az I. Szabadszállási Nótaverseny, amelyre két dallal nevezhetnek a 14 éven felüliek.

About Post Author