Oltottak és mentettek

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

 

Egy negyven négyzetméteres melléképület égett teljes terjedelmében Kiskőrösön, a Wesselényi utcában, kedden délután. A kiskőrösi és a kiskunhalasi hivatásos, valamint a kiskőrösi önkéntes tűzoltók a tűzet négy vízsugárral eloltották. Személysérülés nem történt. A lakók rokonoknál lettek elszállásolva.

Fülöpszálláson, a Kossuth Lajos utcában lévő egészségügyi létesítmény tetején a napelemeket megbontotta a szél, kedden este. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók a rendszert áramtalanították, majd a járókelőket veszélyeztető napelemeket visszahelyezték az épület közepére és rögzítették.

Kedden este Kalocsán, a Sétáló utcában egy megközelítőleg öt méter magas karácsonyfát elborított a szél. A kalocsai hivatásos tűzoltók a fenyőn lévő izzósort áramtalanították, majd a területet átadták a rendőrségnek, akik a terület őrzéséről gondoskodtak. Személyi sérülés nem történt.

Kedden egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.

 

About Post Author