Rajz- és fotópályázat: tavasz!

fgs-logo-blende

Folytatódik a Szabadszállás városát bemutató rajz- és fotópályázat, melyet februárban hirdetett meg a Szabadszállási ÁMK József Attila Közösségi Ház. Második forduló: Tavasz!

 

Rajzpályázat gyermekeknek
Kedves gyerekek! Engedjétek el a fantáziátokat és rajzoljátok le milyen a tavasz Szabadszálláson. Várjuk az ifjú tehetségek pályamunkáit, mely művek A/4-es méretben bármely technikával készülhetnek (ceruza, toll, tus, festék, zsírkréta, aquarell) Egy pályázó több művel is indulhat.
A tavaszi képek benyújtási határideje: május 15.
Az első három helyezett jutalma egy-egy rajzkészlet.

Fotópályázat felnőtteknek:
A pályázatra digitális vagy digitalizált felvételek küldhetők be: minimum 3Mpixel mérettel; RAW, TIFF, JPG formátumban; szerzőneve – képcíme – sorszám. jpg elnevezéssel (ékezet nélkül!).
A tavaszi képek benyújtási határideje: 2015. május 15.
Az első helyezett 5 ezer, a második és a harmadik helyezett 3-3 ezer forint értékű fotókidolgozásra szóló utalványt kap.
A pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy alkotásaikat a Szabadszállási ÁMK a szerzői jog tiszteletben tartásával már a pályázat ideje alatt is a nyilvánosság előtt bemutassa és kiadványaiban felhasználja. A pályázó a fotók és a rajzok beadásával elfogadja a kiírás feltételeit.

További információ: Szabadszállási ÁMK József Attila Közösségi Ház, Könyvtár és Helytörténeti Gyűjtemény. 6080 Szabadszállás, Kossuth Lajos u. 6. Tel:76/558-003
E-mail cím: kozossegihaz@szabadszallas.hu
A további kategóriák időpontjait a Szabadszállási Hírmondóban tesszük közzé.

About Post Author