Sikeres volt az idei városi napok

Színvonalas programok várták idén is a szabadszállásiakat a XXI. Városi Napokon. A programsorozat július 8-án a XII. Helyőrségi Honvéd Találkozóval vette kezdetét. Ugyancsak ezen a napon nyílt kiállítás Csomák Lászlóné alkotásiból a József Attila Közösségi Házban. A központi rendezvényre július 9-én került sor.

A programsorozatot családi játszóház nyitotta. A foglalkozásokat a Nőszirmok Klub tagjai vezették. A mentő és tűzoltó bemutatót követően a helyi előadók, majd a sztárvendégek léptek a világot jelentő deszkákra.

A rendezvény csúcspontja a városi szintű elismerés átadása volt. A képviselő-testület az idei esztendőben dr. Csányi János körzeti orvost tüntette ki. A Szabadszállás Város Egészségügyéért kitüntető címet Dr. Báldy Zoltán polgármester és dr. Salacz László országgyűlési képviselő adta át a település nagy tiszteletnek örvendő polgárának.

Az ünnepi műsorban közreműködtek a Szabadszállási Petőfi Sándor Általános Iskola aerobikosai, a Kiskun Népdalkör és Vadrózsák Citerazenekar, az Ezüst Kopogók Néptánc Együttes csoportjai, a Szabadszállási Petőfi Sándor Általános Iskola 2. osztályos tanulói, a helyi zumba csoport, a Szalki Komámasszonyok, Jakab Sándor és barátai, a Zacc Együttes, Balázs Pali, Danics Dóra és a Kerozin Együttes. A programot tűzijáték és azt követően utcabál színesítette.

About Post Author