STRÁZSA Mikulás túra

A rendezvénytervtől eltérően a munkanap-módosulás miatt december 13-án, vasárnap rendezi a Szabadszállási Honvéd Nyugdíjas Klub az évzáró túráját. A túra során bejárjuk az 52-es út és Izsák közötti „Vadas” területén lévő gyönyörű fenyveseket és a homokbuckákat.

 
A túrát két távon rendezzük meg. A legidősebbeknek és legfiatalabbaknak 10 km-es a táv, mely az Izsáki vasútállomástól indul 10 órakor, és lesz egy 16 km-es táv, mely a Birkás Bor- és Pálinka Háztól indul 09.30-kor. A cél mindkét esetben a borház lesz.
A túra során forró tea, forralt bor, gyümölcs és édesség kóstolható, előnevezés és igény esetén a túra után a helyszínen elkészített kicsontozott csülökből készült pörkölt savanyúsággal fogyasztható 1000 Ft/adag áron. Regisztrációs díj 300 Ft/fő.
Azok részére, akik nem tudnak, vagy nem akarnak gépkocsival utazni autóbuszos szállítást szervezünk 600 Ft/fő térítés ellenében.
Az autóbusz 9 órakor az AUTOMIX étterem elől indul és a tervek szerint 15 óra körül érkezik vissza. Az étteremnél a kerékpárok és a gépjárművek is elhelyezhetők. Akik gépkocsival érkeznek a 16 km-es táv rajtjának helyszínére a gépkocsit a borháznál hagyhatják.
Előnevezés, autóbusz és ebéd igény 2015. november 28-ig online a baratokfc@gmail.com címen, telefonon a 06-30-5386475 vagy 06-20-9725421 számon, illetve személyesen a túraegyesület tagjainál. Nevezési lap letölthető a www.baratokfc.5mp.eu oldalról.

Mindenkit szeretettel vár: a klub Strázsa Turista Egyesülete

About Post Author