Személyautó ütközött egy kukoricát szállító nyerges vontatóval

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.

 

Közlekedési balesethez riasztották a kecskeméti hivatásos és a kerekegyházi önkormányzati tűzoltókat csütörtökön délután. Egy személyautó és egy kukoricát szállító nyerges vontató ütközött össze az 52-es számú főúton Fülöpháza térségében. A személyautóban három ember utazott, mindhárman megsérültek. A kecskeméti hivatásos tűzoltók egy sérültet feszítővágó segítségével szabadítottak ki a járműből, majd átadták a mentőknek. A kerekegyházi önkormányzati tűzoltók áramtalanították az ütközés következtében árokba borult tehergépkocsit.

 

Lángra kapott két darab, mintegy ötszáz négyzetméter alapterületű sertésól Harkakötöny külterületén, csütörtökön este. A lángokat a kiskőrösi, kiskunhalasi, ruzsai és szegedi hivatásos tűzoltók hét vízsugárral oltották el, húsz tűzoltó dolgozott a helyszínen. Az oltási munkálatokat a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A tűzben az elsődleges információk alapján mintegy százhatvan sertés pusztult el, az anyagi kár jelentős.

 

Csütörtökön este Tiszakécskén egy személygépjármű beton villanyoszlopnak ütközött, az ütközés következtében az oszlop kettétört. Személyi sérülés nem történt. A tiszakécskei önkormányzati tűzoltók a gépkocsit áramtalanították.

http://bacs.katasztrofavedelem.hu

About Post Author