Traktor ütközött személygépkocsival Dunapatajnál

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 5 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baján, a Bethlen Gábor utcában egy családi ház tetőszerkezetén egy antenna lógott. A bajai hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal a gyalogosokat veszélyeztető antennát eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Egy traktor és egy személygépkocsi ütközött össze az 51-es főút Dunapataj és Kalocsa közötti szakaszán, kedden délelőtt. A mentők mindkét jármű vezetőjét kórházba szállították. A kalocsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek.

Megközelítőleg fél hektáron égett erdőirtásból visszamaradt vágástéri hulladék, bozótos Hajós külterületén, kedden délután. A kalocsai, a bajai, a kiskunhalasi és a kiskőrösi hivatásos tűzoltók öt vízsugárral és kéziszerszámokkal a tüzet eloltották. A tűzoltók munkáját egy erőgép segítette.

Kedden négy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és két esetben kérték a segítségüket kidőlt fák eltávolításához.

About Post Author