Tűzesetek, műszaki mentések

2535

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

 

Vasárnap kora reggel egy személygépjármű árokba csúszott Kecel és Imrehegy között. A balesetben két ember megsérült. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek.Kunszentmiklóson, a Mikszáth Kálmán utcában lévő lakóház melléképületében egy lemezajtót a tulajdonos nem tudott kinyitni, a helyiségben két kutya bennrekedt. A kunszentmiklósi önkormányzati tűzoltók az ajtót kinyitották, az állatokat a tulajdonosnak átadták.

Jánoshalmán, a Béke téren egy fém szeméttárolóban műanyag flakonok égtek, vasárnap délután. A tüzet a jánoshalmi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral eloltották.

Egy lakóház kilencven négyzetméteres melléképületének tetőszerkezete és berendezési tárgyai égtek Kecskemét Borbás településrészén, a Páva utcában. A kecskeméti hivatásos tűzoltók három vízsugár és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat. A tűzoltók kiérkezése előtt egy propánbutángáz palack felrobbant az épületben. A melléképület közelében lévő főépületet nem érintette a tűz.

Kecskemét közelében, az 5-ös számú főúton két személygépjármű ütközött össze, vasárnap kora este. A balesetben egy ember megsérült. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, a helyszínt átadták a rendőrségnek.

 

About Post Author