Védjük meg Magyarországot!

Nemzeti konzultációt indított a Magyar Polgári Szövetség, hogy megtudja, mi a lakosság véleménye Brüsszel bevándorláspolitikájáról. A „Védjük meg Magyarországot!” címet viselő országjárás közel kétszáz települést érint. Szabadszálláson, ma (október 18-án) Zsigó Róbert, a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára és dr. Salacz László, a térség országgyűlési képviselője tartott fórumot.

A balliberális média és az ellenzéki pártok megkérdőjelezik a Soros-terv létezését. Az Európai Unió intézményeiben azonban folyik ennek megvalósítása. A múlt szerdán elindult az úgynevezett „Soros-jelentés” előkészítése, melyben Magyarország megítélése központi elem. A jelentés kidolgozásával olyan liberális politikusokat bíztak meg, akik régóta Soros tenyeréből esznek. Az amerikai milliárdos által finanszírozott szervezetek Brüsszelben már egy olyan hatalmi gépezetet építettek ki, ami egy árnyék Európa Uniós intézményrendszerként működik – mondta el a fórumot megelőző sajtótájékoztatón dr. Salacz László.

Európa számunkra egy keresztény kontinens, melyet szeretnénk megőrizni. Nyugat-Európa egy részét már elvesztettük, de ezt a kis szegletét, amit a Jóisten nekünk adományozott meg kell védeni – hangsúlyozta ki a térség országgyűlési képviselője.

Tavaly az ország lakóinak többsége nemet mondott az Európai Unió bevándorláspolitikájára. Ennek ellenére, azóta is folyamatos a nyomás azokon az országokon, akik elutasítják Brüsszel elképzeléseit. A fenyegetések között szerepel az uniós támogatások megvonása is – emelte ki Zsigó Róbert.

Azért van szükség a nemzeti konzultációra, mert nem akarunk bevándorlók országa lenni. A jövő évi választások legfontosabb tétje, hogy megtudjuk-e védeni az országot, megtudjuk-e védeni azokat az eredményeket, melyeket elértünk az elmúlt hét esztendőben – mondta el az államtitkár, aki kiemelte a munkahelyteremtés, a családtámogatások, a rezsicsökkentés terén elért eredményeket.

Azt akarjuk, hogy hazánk a magyarok országa maradjon. Arra kérünk mindenkit, hogy minél többen nyilvánítsák ki véleményüket a Soros-terv ellen, így a kormánynak legitim felhatalmazása lesz arra, hogy megvédje az országot – tette hozzá a Fideszes politikus.

 

 

About Post Author