Visszajárt lopni a varrodába

A megalapozott gyanú szerint közel egymillió forint értékben lopott egy varroda épületéből a szabadszállási férfi, majd az eltulajdonított tárgyakat felesége értékesítette.
A rendelkezésre álló adatok szerint 2015 nyara és 2015. november 15. közötti időben ismeretlen tettes betört egy szabadszállási üzemen kívüli varroda épületébe és onnan ipari varrógépeket, varrógépmotor-villanymotorokat, asztali lámpákat, ipari gőzvasalót, villanyradiátort, alumínium ajtót, csaptelepet, gáztűzhelyet és egyéb alkatrészeket tulajdonított el.
A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A beszerzett információk alapján a nyomozók beazonosították a feltételezett elkövetőt. A 44 éves Sz. Lászlót szabadszállási otthonában 2016. február 9-én 8 óra 30 perckor elfogták a rendőrök.
A nyomozás adatai szerint a gyanúsított több alkalommal visszajárt lopni a varroda épületébe, amellyel közel egymillió forint kárt okozott. Az eltulajdonított tárgyakat szétszerelte, illetve kisebb darabokra szétverte, majd azokat egy MÉH telepen a felesége leadta. A 38 éves Sz. Lászlónéval szemben orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.
A szabadszállási gyanúsítottak kihallgatásukkor beismerték tettüket, az eljárás további szakaszában szabadlábon védekeznek.

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás: police.hu

About Post Author