A Magyar Telekom Nyrt. felhívása

10151132000000-MT_logo

A Magyar Telekom kiemelten fontosnak tartja a folyamatos minőségi fejlesztést annak érdekében, hogy ügyfeleink korszerűbb és gyorsabb hálózaton vegyék igényben a Telekom széles-sávú üzleti szolgáltatásait! A fentieknek megfelelően ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Magyar Telekom Nyrt. 2015. 05. 05 én 08:00 – 17:00 között hálózatkorszerűsítési munkálatokat végez.

A műszaki rendszer felújítása a jelzett napon az Ön telefon és ISDN szolgáltatásának működésében egyszeri 30 perc időtartamú kiesésével járhat. Kérjük, hogy a megadott időpontok után ellenőrizze végberendezései megfelelő működését (telefonkészülék, faxok, alközpontok, felügyeleti rendszerek, riasztók, stb.), és ha zavart észlel azok működésében kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a Magyar Telekom hálózatából díjmentesen hívható 1435-ös telefonszámon!

Amennyiben további kérése merülne fel, kérjük, tájékozódjon a www.telekom.hu/halozatkorszerusites weboldalunkon, vagy hívja a 1435-ös ügyfélszolgálati telefonszámunkat.

Megértét és türelmét ezúton is köszönjük, valamint bízunk benne, hogy szolgáltatásainkkal továbbra is hozzájárulhatunk vállalkozása sikeréhez!

Magyar Telekom Nyrt.

About Post Author