A nőnapi köszöntő a közösségi házban

Színvonalas rendezvénnyel várta a szabadszállási hölgyeket március 8-án a Honvéd Nyugdíjas Klub és a József Attila Közösségi Ház. A rendezvény vendégeit dr. Báldy Zoltán polgármester köszöntötte, ünnepi beszédet mondott Farkas Zoltán nyá. mk. alezredes.

 A nő szó hallatán a nő teljessége, egésze jut eszünkbe. Érzések, élmények és gondolatok sokasága, amely születésünktől fogva tart. A bennünket körülvevő nőknek köszönhetően velünk vannak és kísérnek utunkon, bárhová is vezet bennünket az élet. Ez által tudjuk milyen az elfogadás az anyai szeretet melegsége, a szívünket lángba borító szerelem finomsága és ereje – méltatta a nőket köszöntőjében dr. Báldy Zoltán, aki egyben kiemelte, hogy a gyengébb nem képviselői magukban hordozzák a világ összetartó erejét.

A nő a gyötrelem és a szenvedés forrása, ugyanakkor az örömé és a szépségé is. Ebből következik, hogy aki megtalálja hozzá a kulcsot, sohasem tudja, mit nyit ki, a pokol, vagy a mennyország kapuját. Hiszen gondoskodóak, szeretnek, aggódnak, féltenek, ha kell, simogatnak, s ha kell korholnak, vagy éppen hallgatnak. Mégis szeretnek, s ezért sokan hálásak is nekik – emelte ki ünnepi beszédében Farkas Zoltán.

A nő olyan, mint egy virág. Minél több gondoskodást és törődést kap a párjától, annál szebb és sugárzóbb – tette hozzá a Honvéd Nyugdíjas Klub elnöke.

A nőnapi műsorban közreműködtek: Szabó Zsolt, Somogyi Barnabás, Polgár László, valamint a Tóth Erzsébet Óvoda Maci csoportjából Pálfi István, Pandúr Ádám, Szabó Maja, Kárász Vanda és Horváth Péter.
A nőnapi rendezvényen résztvevő hölgyeknek virággal kedveskedtek a szervezők.

About Post Author