Oltottak és mentettek

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 11 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Tiszakécskén, a Szabolcska Mihály utcában egy társasház villanyóraszekrénye égett, szerdán délelőtt. A tiszakécskei önkormányzati tűzoltók a tüzet egy porral oltóval eloltották, a helyszínt átadták az áramszolgáltató szakembereinek.

Egy középületében lévő villanyóraszekrény égett Mátételkén, a Kossuth utcában, szerdán délután.  A dolgozók porral oltóval a tüzet eloltották. A bácsalmási önkormányzati tűzoltók a helyszínt átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték, majd a helyszínt az áramszolgáltató szakembereinek átadták. Személyi sérülés nem történt.

Szerdán délután Kiskunhalason, a Fűrész utcában két személygépjármű ütközött össze. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek.

Lajosmizse külterületén egy szalmakazal égett, szerdán délután. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották.

Szerdán este Kiskunfélegyháza külterületén egy megközelítőleg kétszáz négyzetméteres fóliasátor ötven négyzetméteres területen égett. A tűzet a lakók eloltották. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a helyszínt átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték.

Jánoshalmán, a Bem József utcában egy személygépkocsi égett, szerdán este. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltotta. Személyi sérülés nem történt.

Szerdán hat esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és egy esetben kérték a segítségüket veszélyesen megdőlt fa eltávolításához.

About Post Author