Antik tárgyakat lopott

Őrizetbe vették a rendőrök az izsáki lopásokkal megalapozottan gyanúsítható férfit.

Bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy ismeretlen tettes 2015. április 15-én az éjszakai órákban a kerítésen keresztül bemászott egy izsáki ingatlan udvarára és egy antik padot, valamint egy antik borszivattyút tulajdonított el.

 

A nyomozás során a rendőrök az izsáki MÉH telepen megtalálták az ellopott tárgyakat, majd sikerült beazonosítani a feltételezett elkövetőt. Ü. Krisztiánt a rendőrök 2015. szeptember 28-án elfogták és előállították a rendőrségre.

 

A férfi az eljárás során beszerzett adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2015. május 15. és 2015. május 20. közötti időben egy izsáki ház udvaráról mezőgazdasági gépalkatrészeket, továbbá 2015. szeptember 27-én éjszaka egy helyi ingatlanból egy porcelán készletet vitt magával.

 

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a 29 éves helyi férfit lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

About Post Author