Három autó ütközött össze a Kerekegyházi bekötő úton

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába egy tűzesettel és tizenegy műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy kisbusz és egy menetrend szerint közlekedő busz ütközött össze Öregcsertőnél, az 5301-es számú úton, kedden délelőtt. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A busz utasai közül nem sérült meg senki. A kalocsai hivatásos tűzoltók a kisbuszt áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Kecskeméten, a Mindszenti körút és a Külső Szegedi út kereszteződésében egy kamion és egy személygépjármű ütközött, kedden délután. A balesetben a személygépjármű sofőrje megsérült, a mentők megfigyelésre kórházba szállították. A katasztrófavédelmi mobil labor bevonulás közben a helyszínre érkezett, a gépjármű áramtalanítását elvégezte, a helyszínt a rendőrségnek átadták.

Három személygépjármű ütközött össze a Kerekegyházi bekötő úton, kedden délután. A balesetben többen megsérültek. A kerekegyházi önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek.

Kiskunfélegyházán, a Dr. Holló Lajos utcában egy villanyvezetékre dőlt fűzfa miatt kérte a tűzoltók segítségét az ingatlan lakója, kedden este. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a helyszínre kiérkeztek, a beavatkozás megkezdése előtt azonban mentőt kértek a helyszínre, mert az ingatlan lakója rosszul lett, összeesett. A szolgálatparancsnok a mentők kiérkezéséig megkezdte a lakó újraélesztését. A mentők átvették a beteg újraélesztését, stabilizálták, és kórházba szállították. Ezt követően a tűzoltók a vezetékre szakadt fát motoros láncfűrész segítségével eltávolították.

Kedden egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és hét esetben kérték a segítségüket veszélyesen megdőlt fa, nagyméretű letört faág eltávolításához.

 

About Post Author