Időpontra lehet hívni a kéményseprőket a családi házakhoz!

Tájékoztató a kéményseprő ipari szolgáltatás lakossági igényléséről

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2018. január elsejétől családi házban (egylakásos ingatlanban) élők a nekik alkalmas időpontra időpontot egyeztethetnek a kéményseprőkkel és kérhetik a kéményseprést, illetve az ellenőrzési munkákat. A szolgáltatás igénylése ezekben az esetekben nem kötelező, de a biztonság érdekében javasolt.

Figyelem!

Az ingyenes kéményseprő ipari sormunka megrendelése időpontfoglalással történik. Időpontfoglalásra interneten, telefonon vagy személyesen van lehetőség.

Fontos tudnivalók:

A gyors és egyszerű ügyintézés érdekében elektronikusan, internetes felületen is lehet időpontot foglalni kéményseprésre.

Interneten:http://kemenysepres.katasztrofavedelem.hu/ugyfelszolgalat linken.

E-mailben: levelét a kemenysepro.ugyfelszolgalat@katved.gov.hu címre küldve.

Telefonos ügyfélszolgálaton keresztül: a 1818-as hívószám tárcsázása után a 9-es, majd az 1-es menüpontot választva.

Személyesen: ügyfélfogadási időben várja a Bács-Kiskun megyei ellátási csoport, Kiskunfélegyházán a Kossuth u. 15. szám alatt

Kirendeltségeinken: Baja, Bajcsy-Zsilinszky utca 10. (szerdánként 8-12 óráig)                                                                    Kalocsa, Szent István király utca 34. (szerdánként 8-12 óráig)

Ezeken a felületeken az egylakásos ingatlan (zömmel családi házak) tulajdonosa egyeztethet időpontot az ingyenes kéményseprői sormunka elvégzésére.

A kéményseprő ipari szolgáltatás megrendelése a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságokon és a katasztrófavédelmi kirendeltségen keresztül nem intézhető!

Kérjük, megkereséseiket kizárólag a fenti elérhetőségeken tegyék meg!

 

BM OKF GEK Bács-Kiskun Megyei Kéményseprő Ellátási Csoport

About Post Author