Januárban indulnak a digitális kompetenciafejlesztő előadások

Digitális kompetencia fejlesztés 65 éven felülieknek a József Attila Közösségi Ház DJP pontján.

2018-ban elkezdődött az idősek  digitális kompetencia felzárkóztató képzése. Az eltelt egy év alatt 40 fő, tíz csoportban vett részt programunkban. A képzések, ismeretterjesztő előadások formájában 12×2 órás előadás sorozat keretében zajlottak. Az előadásokon korszerű laptopokat, tableteket, okostelefonokat, tanultunk meg használni, figyelembe véve az egyéni igényeket. Az előadásokat projektoron kivetített prezentációk, és filmek segítették. A kurzusok résztvevői többször is részt vehettek az előadás sorozatokon, így elmélyítve a tudásukat. A program heti két alkalommal két csoport folyamatos képzését tette lehetővé. Ez a képzési forma a 65 éven felülieknek 2019 június 30-ig lesz ingyenesen elérhető.

Aki részt kíván venni az előadás sorozatokon 2019. január 14-én és 15-én csatlakozhat a 6-6 fős csoportokhoz. Az előadás sorozat megismerteti hallgatóit a számítógép, laptop és okos eszközök használatával, az operációs rendszerekkel, a digitális kommunikáció lehetőségeivel, mint a elektronikus levelezés, a képtelefonálás, a csetelés, továbbá a közösségi oldalak használatával.  Betekintést nyújtunk az elektronikus vásárlás az elektronikus ügyintézés, az ügyfélkapu és az ügysegéd használatába. 2019 a digitalizáció éve lesz hazánkban.

Ne maradjon le, vegyen részt Ön is a programjainkban.

Jelentkezni és érdeklődni a József Attila Közösségi Házban Szekeres Mihály DJP mentornál lehet személyesen vagy a 06 30 419 70 37 telefonon.

About Post Author