Kamion hajtott árokba az 52-es úton

Az elmúlt 72 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 9 tűzesettel és 18 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.
Egy személygépjármű árokba hajtott az 5301-es útról Kiskőrös közelében pénteken este. A balesetben egy ember megsérült. A kiskőrösi hivatásos tűzoltók a gépjárművet áramtalanították.

Tiszaalpáron a Csongrádi úti körzet tanyánál 500 körbálából álló kazal égett pénteken este. Kiskunfélegyházáról, Kecskemétről és Csongrádról vonultak a tűzoltók a helyszínre, ahol a környezet hűtését 2 vízsugárral végezték, majd felügyelet mellett a bálákat elégették.

Kecskemét és Szentkirály között a 4622-es számú úton két személyautó ütközött szombaton reggel. A balesetben egy ember megsérült. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a gépjárműveket áramtalanították.

Kiskunfélegyházán a Dr. Holló Lajos utcában, egy tűzfalban 10-15 darab kisméretű tégla kilazult a vihar miatt szombaton reggel, mely gyalogosforgalmat veszélyeztetett. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók dugólétrával és kéziszerszámokkal eltávolították a meglazult téglákat.

A kecskeméti hivatásos tűzoltók segítségét kérték szombaton reggel a kecskeméti szabadidő parkban, ahol egy csatorna fedél alatt méheket találtak, mely veszélyt jelentettek a családi rendezvényen résztvevőkre. A méheket eltávolították.

Jánoshalmán a Kőrösi Csoma utcában egy családi ház alagsora 15-20 köbméter vízzel telítődött vasárnap délután. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók búvárszivattyúval a vizet eltávolították.

Egy kamion árokba hajtott ma hajnalban az 52-es út 16-os kilométerszelvényénél Kerekegyháza közelében. A balesetben egy ember megsérült. A kerekegyházi önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították.

Hétvégén 8 esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez, valamint 11 esetben kérték a tűzoltók segítségét nagyméretű megdőlt fa eltávolításához.

About Post Author