Karácsonyi ajándék az időseknek

DSC_1223 DSC_1225 DSC_1228 DSC_1230 DSC_1235 DSC_1238 DSC_1239 DSC_1242 DSC_1244

Karácsonyi ünnepséget rendezett az Alapszolgáltatási Központ december 18-án klubtagjai részére. A megjelent vendégeket Csavajda Márta intézményvezető köszöntötte. Az ünnepi műsorban közreműködöttek a Tóth Erzsébet Óvoda Maci csoportos gyermekei, verset szavalt Sztupákné Pásztory Anna és Dr. Móriné Andrási Mária.

Az intézményvezető asszony a szeretet fontosságáról szólt bevezetőjében. Manapság sokan nem tudják megfogalmazni mi hiányzik az életükből, pedig ez nem más, mint az igaz szeretet. János 1. levelében így írt erről: „Aki nem szeret, nem ismeri Istent, mert Isten maga a szeretet.” A feladatunk tehát az, hogy reményt tápláljunk a körülöttünk élőkben.

Mi is azért vagyunk itt ma, hogy megtaláljuk a szeretet útját, kiegészítsük egymás hiányosságait, örömet adjunk egymás életének, szeretettel tekintsünk mindenkire, hogy szívében megnyugvással térhessen haza az is, aki magányos, akinek nincs kivel megosztania az ünnepet – zárta köszöntőjét és kívánt áldott karácsonyt és boldog új évet mindenkinek Csavajda Márta.

Az ünnepi műsort követően a jelenlévőket forró teával és házi süteménnyel vendégelték meg az intézmény dolgozói.

 Fábián Krisztián

About Post Author