Katolikus tábor

Az elmúlt időkben minden évben megrendezésre kerülő táborok is nagyagyszerű programokkal és különböző helyszíneken szórakoztatta a táborozókat.

Idén nem el utazós, hanem napközis tábort szerveztünk. A táborvezető Cserjés Sándorné, szervezte a programokat, Gellér Blanka és Gellér Aliz nevelőként csatlakoztak csapatunkhoz, én pedig, mint a középiskolai T. E. S. Z. I. feladatomat teljesítve szintén nevelő szerepet töltöttem be.

Az öt napos táborban Aliz énekeket tanított nekünk, Blanka apró tanulságos történeteket olvasott fel, a kézművesedést pedig én tartottam.

Fürödni a Tatár család tanyájára mentünk, ahol a gyerekek kipróbálták a horgászatot is. A Strázsa tanyán lovagoltunk, népi játékokat játszottunk és elkészült a tábori zászlónk is. Ezt a napot köszönjük a Németh családnak.

Ebédünket a Szabadszállási Tóth Autómixben fogyasztottuk. Az utolsó nap a gyerekekkel egy kis műsort készítettünk, ahol megmutatták milyen érdekességeket tanultak, mint például „Ha csak egy mustármagnyi hittetek is volna” című dalt eredeti nyelven spanyolul.

Ez az egy hét nagyon érdekes és szórakoztató volt. Nem csak a gyerekek szerzett élményeket, hanem nekünk, nagyobbaknak is.

Tatár Erzsébet

About Post Author