Kétszer vonultak a hétvégén tűzoltóink

DSC_0101

Az elmúlt 72 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 10 műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.

Szombatra virradó éjszaka Bácsalmás és Bácsbokod között felborult egy személyautó. A balesetben senki sem sérült meg. A bácsalmási önkormányzati tűzoltók áramtalanították és kerekeire állították a járművet.Egy személygépjármű motorterében keletkezett tűz szombaton hajnalban, Kecskeméten a Szarvas utcában. A tüzet a kecskeméti hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották, személyi sérülés nem történt.

Szombaton délután az 52-es számú főúton, Fülöpszállás közelében teherautóval ütközött egy személyautó. A balesetben nem sérült meg senki. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Szabadszálláson, a Kígyó utcában egy személygépjármű alatt beszakadt az aszfalt szombaton este. Személyi sérülés nem történt. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók a gépjárművet drótkötél segítségével kivontatták.

Több személyautó és egy kamion ütközött, az M5-ös autópálya 67-es kilométerszelvényénél Lajosmizse térségében, a főváros felé vezető oldalon vasárnap reggelt. Személyi sérülés nem történt. A kecskeméti hivatásos és a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek.

Két személygépkocsi ütközött össze az 54-es számú főúton, Nemesnádudvarnál vasárnap délután. Az ütközés következtében az egyik jármű árokba borult, a másik az úttesten maradt. A balesetben egy ember életét vesztette, egy ember pedig megsérült. A bajai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, megszüntették a forgalmi akadályt, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek.

A hétvégén egy esetben riasztották Bács-Kiskun megye tűzoltóit szabadtéri tűzesethez, három esetben kértek segítséget nagymennyiségű összegyűlt csapadékvíz és két esetben nagyméretű letört faágak eltávolításához.

Fotó: illusztráció

About Post Author