Kisült az első óriáspalacsinta

Népi játékok, ugrálóvár, óriáspalacsinta, kézműveskedés, zene és vidámság várja mindazokat, akik ellátogatnak ma (október 10-én) a városi mesenapra a József Attila Közösségi Házba és a könyvtárba. A foglalkozások 10 órakor kezdődtek és 17 óráig tartanak.

 
Délelőtt a mesenap részvevői a közösségi ház udvarán és a könyvtárban próbálhatták ki ügyességüket. A kilenc állomás mindegyikén egy-egy „aranyalma” volt a jutalma azoknak, aki jól teljesítették a próbát. Időközben megérkeztek a Kölyökvilág a Vidám és Tartalmas Gyermekévekért Közhasznú Alapítvány arcfestői és ugráló vára is melyet egész nap ingyenesen használhatnak a gyermekek. Arról, hogy a gyomor sem maradjon üresen, Mezei Sándor gondoskodott. Az Amatőr Királyi Szakácsok Klub tagja 60 centiméteres óriáspalacsintával kínálta a mesenap résztvevőit.
Délután az Szabadszállási ÁMK rajzkiállításának díjkiosztójával folytatódik a program 13 órától, majd Bajusz Gábor és barátai énekeltetik meg a gyermekeket. Baracsi Péterné Katika néni játszóházával zárul a mesenap.

About Post Author