Mától lehet pályázni konvektorok cseréjére

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium(a továbbiakban: Támogató), mint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium jogutódja, újra megnyitja a 2017. szeptember 29. napján határozatlan időre felfüggesztett, új gázkonvektorok felszerelésére irányuló, költséghatékony beruházások támogatására vonatkozó ZFR-KONVEKTOR/2017 kódszámú pályázati kiírást. A pályázatkezelési feladatok ellátását továbbra is az NFSI Nemzeti Fejlesztés és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft.(a továbbiakban: Lebonyolító) végzi.

Támogatás igénybevételére jogosultak köre

Jelen pályázati kiírásra kizárólag magyar adóazonosító jellel rendelkező természetes személyek nyújthatnak be pályázatot, aki:

•a beruházással érintett ingatlanban tulajdonjoggal rendelkezik, vagy

•a beruházással érintett önkormányzati tulajdonban lévő bérlakásnak érvényes bérleti szerződéssel rendelkező bérlője.Kiskorú vagy cselekvőképtelen természetes személy nevében törvényes képviselője/gyámja vagy a cselekvőképtelen természetes személy nevében kirendelt gondnoka nyújthat be pályázatot.A pályázó személye ebben az esetben a kiskorú vagy cselekvőképtelen természetes személy.

Egy magánszemély csak egy épület/lakás vonatkozásában részesíthető támogatásban, illetve ugyanazon épületre / lakásra vonatkozóan csak egy pályázatrészesíthető támogatásban.

Tájékoztatjuk a tisztelt érdeklődőket, hogy a pályázati adatlap előzetes kitöltésére valamennyi érintett régióban 2019.05.12. 18:00 órától nyílik meg a lehetőség, a https://konvektor2019.nfsi.hu címen található „Belépés” gombra kattintva, az ügyfélkapus azonosítást követően megnyíló oldalon, az „Új pályázat benyújtása” gomb lenyomásával.

Javasoljuk pályázati adatlap kitöltését megelőzően a https://konvektor2019.nfsi.hu oldalon, a Letölthető dokumentumok alatt található Pályázati felhívás és útmutató, Rövid ismertető, Kitöltési segédlet és Gyakran ismételt kérdések című dokumentumok elolvasását.

FIGYELEM! Az előzetesen kitöltött pályázat, a nyilatkozat megtétele nélkül nem tekinthető benyújtott pályázatnak, az egyedi azonosító megléte ellenére sem. A nyilatkozattételre, azaz a pályázatok benyújtására, kizárólag 2019. május 22. napján, 10:00 órától van lehetőség, az adatlap teljes körű kitöltését követően.

About Post Author