Oltottak és mentettek

logo

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Kecskeméten, a Szent István körúton egy kétemeletes társasház földszinti lakásának konyhájában tűzhelyen étel gyulladt meg, vasárnap délelőtt. A tüzet a tulajdonos eloltotta. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a helyszínt átvizsgálták.
Az oldalára borult egy személygépkocsi az 51-es főúton, Bátmonostor térségében vasárnap délután. A nagybaracskai hivatásos tűzoltók egy sérültet kézi erővel emeltek ki az autóból, akit átadtak a mentőknek. Az esetben egy másik gépkocsi is érintett volt, amelyen azonban nem keletkezett sérülés.
Egy személygépjármű lakóépület falának csapódott Kecskeméten, a Csongrádi úton vasárnap délután. Az ütközés egy gázcsövet is érintett, a gázszolgáltató szakemberei is a helyszínen voltak. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek.
Egy személygépjármű lesodródott az úttestről és fának csapódott az 52-es főúton Kecskemét térségében, hétfőn hajnalban. A járműben hárman utaztak. A balesetben ketten megsérültek, egy ember pedig a helyszínen életét vesztette. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek.

About Post Author