Személyautó csúszott árokba Kisizsák határában

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy személygépjármű árokba csúszott Izsák és Kisizsák közötti úton, hétfőn délután. A balesetben egy ember megsérült. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították és eltávolítottak egy fát a gépjárműről láncfűrész segítségével, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Tompán, a Halasi úton egy kamion letért az úttestről és a kerítést átszakítva egy lakóház udvarába borult, hétfőn éjszaka. A jármű kidöntött egy gázcsonkot is, melyből szivárgott a gáz. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók védősugár fedezete mellett, elszorították a gázvezetéket, majd a gázszolgáltató szakemberei a sérült vezetéket lezárták. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat iparbiztonsági helyszíni szemlét végzett. A balesetben nem sérült meg senki. A lakóépület csak kis mértékben rongálódott, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Hétfőn egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és egy esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

Forrás: bacs.katasztrofavedelem.hu

About Post Author