Tájékoztató a digitális oktatásról

Tisztelt Szülők!

A szervezési feladatok elvégzése után szerdától megindul iskolánk digitális oktatása.
Az internetes elérhetőséggel rendelkező családok a feladatokat a KRÉTA rendszeren keresztül fogják megkapni a tanulók órarendjének megfelelően. Ezeket a feladatokat napi rendszerességgel el kell végezni, az előre haladásról a pedagógusok utasításai szerint számot kell adni.
Akinek nincs otthon számítógépe, okostelefonja, az levélben, heti rendszerességgel kapja meg a feladatokat, illetve kérjen segítséget szomszédtól, osztálytárstól, aki tud és akar is segíteni.
Fogjunk össze, támogassuk egymást!
A telefonszolgáltatók INGYEN MOBILNETTEL segítenek, ezt feltétlenül ki kell használni!
Amennyiben nem tudnak a KRÉTA rendszerbe belépni, keressék fel iskolánk honlapját, ahol tájékoztatót találnak a belépéssel kapcsolatban, vagy keressék az osztályfőnöküket!
Végezetül egy fontos dolog: Annak a tanulónak, aki nem vesz részt, nem kapcsolódik be a távoktatásba, (amennyiben ez a rendkívüli helyzet hosszú ideig tart) nem lesz év végi bizonyítványa, vagy csak sikeres osztályozó vizsga letétele után tud felsőbb osztályba lépni.
Tisztelt Szülők! Óriási most az Önök felelőssége! Segíteni, biztatni, ellenőrizni kell gyermekeiket napi rendszerességgel! Bízunk benne, hogy megértik ennek fontosságát és együttműködnek velünk!

Köszönettel
Vanyurné Lázár Erzsébet
intézményvezető

About Post Author