Természetfotók a közösségi házban

Zöld halas címmel nyílt fotókiállítás április 21-én Pásztor Gergely és Monda Margit munkáiból a József Attila Közösségi Házban. A tárlatot Kapus Krisztián, a kiskunhalasi SZAKI – Vasutas Művelődési Ház igazgatója nyitotta meg.

A jó fotós, mindig meglátja a pillanatot, felfedezi az értéket. Azt, amit a mai rohanó világunkban mások észre sem vesznek. Monda Margit és Pásztor Gergely Kiskunhalas térségének természeti csodáit látták meg fényképezőgépeiknek objektívjén keresztül. A megörökített pillanatokat láthatják a szabadszállásiak a föld napja alkalmából megrendezett kiállításon – mondta el Kapus Krisztián, aki beszélt arról is, hogy a két fotósban összekötődik a művészet szeretetet és az alkotás öröme. Bizonyítja mindezt, hogy a fotózás mellett írással is foglalkoznak. Tagjai a kiskunhalasi József Attila Irodalmi Körnek.

Pásztor Gergely lapunk érdeklődésére válaszolva elmondta, nem csak a természet szépségeit örökítik meg kameráikkal, hanem az épített környezetet is. Az elkészült fotósorozatot a kiskunhalasi SZAKI – Vasutas Művelődési Házban tekinthetik meg az érdeklődők. Hozzátette, szándékukban áll egy újabb tájegységet bemutató képanyag elkészítése is.

Monda Margit és Pásztor Gergely kiállítása május 4-ig látogatható az intézmény nyitva tartási idejében.

 

About Post Author