Tudásukról adtak számot az Ezüst Kopogók

Évzáróját tartotta június 30-án az Ezüst Kopogók Néptánc Együttes, melynek a József Attila Közösségi Ház adott helyet. A műsorban valamennyi csoport színpadra lépett. A színvonalas gála után táncház várta az est résztvevőit.

Az elmúlt év hihetetlenül eseménydús volt az Ezüst Kopogók Néptánc Együttes számára. A városi, iskolai és egyéb rendezvények mellett tavasszal első ízben került megrendezése a néptáncosok első jótékonysági estje, mely nem várt sikert hozott. A bál bevételéből tizennégy pár bőrből készült karakter cipőt vásároltak a Junior I-es csoport számára, a Junior II-es csoport néptáncosai próbacipőket kaptak, a régi hangfalat pedig újra cserélték. A nyár folyamán a Junior 2-es csoport számára új szoknyákat vásárolnak, Sövény Sándor és felesége jóvoltából egységes fehér blúzt kapnak a lányok – mondta el bevezetőjében Hofmaiszter Anikó.

Csoportjaink tagjai továbbra is lelkesen készülnek a fellépésekre, mert sikereink révén motivációt kapnak a folytatáshoz, így kitartásuk által tovább tudjuk őrizni hagyományainkat – tette hozzá az együttes vezetője, aki végezetül a megköszönte a támogatók segítségét, valamint az együttes tagjainak munkáját.

.

 

About Post Author