Új bútorokat kapott a Süni csoport

A tavalyi év után idén egy újabb csoportszoba bútorzatát sikerült újra cserélni a Tóth Erzsébet Óvodában a Hankook Tire Magyarország Kft. segítségének köszönhetően.

A Hankook Tire Magyarország Kft. még 2013-ban indította el Dolgozói Önkéntes Programját, melynek keretein belül a vállalat dolgozói által javasolt közhasznú szervezeteknek és közintézményeknek nyújt segítséget. A Hankook biztosítja az anyagi támogatást, dolgozói pedig önkéntes munkájukkal járulnak hozzá környezetük szebbé, jobbá, komfortosabbá tételéhez.

A Hankook Tire Magyarország Kft. részéről Szakál Árpád Ferenc, idén a Tóth Erzsébet Óvoda csoportszoba bútorainak felújítására nyújtott be pályázatot. Tavaly a Mókus, ebben az évben pedig a Süni csoport szobabútorai újultak meg, több mint hétszázezer forint értékben.

A Hankook Értékteremtő Dolgozói Önkéntes Program a helyi közösségek mindennapjait megkönnyítő kezdeményezéseket támogatja, melyhez 2015-óta minden évben nyújt be pályázatot Szakál Árpád Ferenc.

Az első három évben a Petőfi Sándor Általános Iskolában, a folyosón lévő tanulói szekrényeket, valamint a nevelői helységében az irat-és tárolószekrényeket, – kiegészítve a számítógép asztalokkal – cserélték ki újakra. 2019-ben a szabadszállási mentőállomás dolgozói kaptak új öltözőszekrényeket. A pandémia ellenére a program tovább folytatódott, így sikerült az óvoda csoportszoba bútorainak cseréjét elindítani. A bútorokat október 8-án adta át Szakál Árpád Ferenc, Szabó Mária ÁMK igazgató helyettesnek.

About Post Author