V. Strázsa Honvéd Teljesítménytúra

Idén április 7-én, immár V. alkalommal rendezi a Honvéd Nyugdíjas Klub Strázsa Turista Egyesület Szabadszálláson a Strázsa Honvéd Teljesítménytúrát. A 2014-ben indult eseménysorozat a hozzá kapcsolódó évszakos túrákkal mára jelentősen kinőtte magát, a Felső Kiskunság meghatározó rendezvényévé vált.

A mostani teljesítménytúrán a résztvevők a 15-25-35-45 km-es távok közül választhatnak.

Részben új útvonalakkal, a megszokott színvonalú vendéglátással (frissítővel, kalória pótlással, borkóstolóval és a célban helyben sütött kemencés lángossal valamint helyi termékek kedvezményes vásárlási lehetőségével) várják a rendezők a túrázókat.

A túra során lehetőség van a Hunyadi Mátyás Helyőrségi Gyűjtemény megtekintésére (a gyűjtemény látogatás a szintidőkbe kalkulálva).
A túra során mindenki saját felelősségére vesz részt és tudomásul veszi, hogy a túra során készült képek, video anyagok szabadon felhasználhatók a túrázás népszerűsítése érdekében.
Elő regisztrációra április 2-ig van lehetőség, mellyel jelentős kedvezmények érhetők el. 10 év alatt és 70 év fölött regisztrációs díj nincs. További 300 Ft kedvezményt kapnak az olimpiai ötpróba azonosítóval rendelkezők. Elő regisztráció esetén póló és ebéd is rendelhető.
Az elő regisztráció csak a regisztrációs díj és a megrendelt szolgáltatás árának egyidejű átutalásával (befizetésével) válik érvényessé.

About Post Author