Változások az ügyfélfogadás rendjében

Tisztelt Lakosság!

A koronavírus fertőzés megelőzése érdekében kérem a Tisztelt Lakosságot, hogy ügyintézés céljából a Szabadszállási Polgármesteri Hivatalt személyesen csak feltétlenül indokolt esetben keressék fel, és csak az ügyintézéshez szükséges létszámban.

Amennyiben erre lehetőség van, az ügyintézés módjaként kérem válasszák az elektronikus ügyintézési formát, a kérelmeket postai úton juttassák el az intézményünkbe és elsősorban telefonon keressék az ügyintézőket.

Személyes ügyintézés során a Polgármesteri Hivatalban ajánlott az intézményben kihelyezett kézfertőtlenítő használata, a szájat és orrot eltakaró eszköz (maszk, sál, kendő, stb.) viselése. A belépés során lázmérés is történik.

Az ügyintézés során kérem, ügyeljenek a szociális védőtávolság (1,5 méter) megtartására.

A SZEMÉLYES ügyfélfogadás ideje a következő módon változik:

HÉTFŐ:         13:00  – 17:00

SZERDA:      8:00 – 12:00

Felhívom figyelmüket, hogy a Polgármesteri Hivatal épületében (6080 Szabadszállás, Kálvin tér 1.) található Okmányiroda a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kunszentmiklósi Járási Hivatala alá tartozó intézmény, így annak ügyfélfogadási rendszerét a Kormányhivatal jogosult meghatározni.

Mindannyiunk védelme érdekében kérjük a fentiek betartását.

Megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönöm!

Szabadszállás, 2020. szeptember 14.

Tisztelettel:                                                                                                 dr. Kangyalka Rita                                                                                                                            jegyző

About Post Author