Villamos kapcsolószekrény égett Kunszentmiklóson

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Kecskemét külterületén, egy három részre osztott, összesen száz négyzetméter alapterületű, ikerház lakatlan része leomlott. A további omlásveszély miatt a középső lakrész nem lakható, az ott élő lakó rokonokhoz költözött. A kecskeméti hivatásos tűzoltók az omlásveszélyes területet szalaggal lezárták.
Két személygépkocsi ütközött Kecskemét határában, az 52-es főúton, csütörtökön délután. Személyi sérülés nem történt. A kecskeméti hivatásos tűzoltók az egyik járművet áramtalanították, majd a helyszínt a rendőrségnek átadták.
Kunszentmiklóson, egy villamos kapcsolószekrény égett, csütörtökön délután. A helyszínen tartózkodók tűzoltó készülékkel a tűz oltását megkezdték. A kunszentmiklósi önkormányzati és a szalkszentmártoni önkéntes tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták, a még izzó parázsló részeket eloltották, majd a helyszínt az áramszolgáltató szakembereinek átadták.
Két személyautó ütközött össze a Jánoshalmát Mélykúttal összekötő úton, csütörtökön délután. A balesetben ketten megsérültek. Az egyik sérült beszorult a járműbe, akit a műszaki mentést végző jánoshalmi önkormányzati tűzoltók szabadítottak ki, majd átadták a mentőknek.

About Post Author