Az első helyen várja a folytatást a Szabadszállási SE

foci

Első helyen zárta a 2014/2015. bajnoki év őszi szezonját a Szabadszállási SE megye III. osztályban szereplő labdarúgó csapata, így négy pont előnnyel veretlenül áll az északi csoport élén. A tavaszi forduló első mérkőzésén, március 1-jén, Ballószög ellen lép pályára a bajnoki cím várományosa.

A tavaszi felkészülési időszak január 20-án indult. Az edzéseket tekintve közepesnek értékelhető, a mérkőzéseket illetően jónak mondható a játékosok teljesítménye. A felkészülés során öt mérkőzést játszott a csapat. A mérleg három győzelem és két vereség. Győzelem Kerekegyháza, Lakitelek (mindkettő megyei II. o) és Fülöpszállás ellen, illetve vereség Kerekegyháza és Városföld (megyei II. o) ellen.
A játékos keretben is történtek változások, Nagy Róbert Kerekegyházán, Torgyik Pál pedig Dunaföldváron folytatja a labdarúgást. Vörös Zsolt külföldi munkavállalás miatt távozik a csapattól. Nagy Róbert helyére Pasztendorf Pétert Soltszentimréről igazolta a csapat, kapus poszton Csorba Gábor fog még játszani. Simon Miklós és Huszár István hosszú sérülés után újra a csapat rendelkezésére áll. A fülöpszállási „hármas” Földes Lóránt, Nagy Adrián és Horváth Zoltán továbbra is erősítik a gárdát. Sári István és Illés László a rutinjukkal tesznek hozzá a sikerhez. A tavaszi szezonban Bajusz Patrik, Halász László és Kovács Péter lehetnek a csapat motorjai, lendületes játékukra nagy szükség lesz. Antal Róbert, Báldi István és Progli István csatároktól várhatóak elsősorban a gólok, Zrínyi Zsolt csupa szív, fáradhatatlan játéka pedig nélkülözhetetlen lesz a középpályán. A védelem soraiba kellett beépíteni a fiatal tehetséget Dézsi Tamást, aki már 17 évesen a felnőtt keret tagja. Nagy szüksége van a védelemnek még Szakál Tamás, Ozsváth Norbert és Zelenka Nándor játékára.
A csapat – tizenhárom év után először – bejutott a Magyar Kupa Bács-Kiskun megyei kiírásának legjobb 16 csapata közé. A nyolc közé jutásért a Városföld (megyei II. o. őszi bajnok) csapata látogat Szabadszállásra április 8-án.
Mint a Szabadszállási SE elnöke ezúton szeretném megköszönni sportolóinknak, támogatóinknak és szurkolóinknak mindazt a segítséget, amit az elmúlt évben nyújtottak – mondta el Huszár István.

About Post Author