Bemutatkoznak a háziorvosok: Dr. Kiszel Béla

Dr. Kiszel Béla vagyok, 35 éves. Egy fiúgyermek büszke édesapja. Balástyáról érkeztem.  Egy békés megyei kisvárosban, Medgyesegyházán születtem. Családom anyai ága származik erről a vidékről, édesapám szegedi gyökerekkel rendelkezik. Általános és gimnáziumi tanulmányaimat katolikus iskolában végeztem. Mindig a reál tantárgyak álltak közel hozzám, emiatt kézenfekvő volt természettudományi karon folytatni tanulmányaimat. Biológusnak jelentkeztem. Bejutva a felsőoktatásba, első éves hallgatóként egyre inkább erősödött bennem a tudat a gyógyító hivatás iránt. Végül arra jutottam, hogy orvosként vagyok képes a legtöbbet adni magamból az embertársaimnak. Váltottam.

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi karán szereztem meg a diplomámat 2014-ben. Ezt követően a CSMEEK Hódmezővásárhely Sürgősségi Osztályán helyezkedtem el sürgősségi orvosként. Még ebben az esztendőben elkezdtem a Háziorvostan képzést, melyből a szakvizsgát 2018 májusában tettem le. Ezután több település központi ügyeletén láttam el háziorvosi ügyeleti feladatokat. Az idei év áprilisáig e munkakörökben teljesítettem szolgálatot.

Hét év intenzív, sokszor fizikai és mentális egészségem határait feszegető sürgősségi osztályos munka után más jellegű kihívásokat keresve találtam rá Szabadszállásra. Mindig is egy emberközpontú gyógyítást szerettem volna megvalósítani, ahol nem csak a betegek testi bajait kezelhetem, hanem komplexen, a testi-lelki egyensúlyra törekedve enyhítek a panaszaikon. Erre a sürgősségi osztályon kevés esetben nyílt lehetőségem. Az egyszeri találkozások, futószalagszerű ellátás mellett nagyon nehéz volt emberi oldalról is megközelíteni a gyógyítást. A másik motiváló tényező a fogadtatás volt. Az a szeretet és minden akadályt elhárító hozzáállás, amelyet Polgármester Úr és munkatársai részéről tapasztaltam, megadta a végső löketet a munkahelyváltáshoz. Nagy izgalommal várom az első munkanapomat és a betegeimmel való megismerkedést.

Törekszem mindenkit a lehető legjobb tudásom szerint gyógyítani. Szakmai szempontból az eszközös diagnosztika és a betegség prevenció terén szeretnék látványos eredményeket elérni. Ehhez Polgármester Úr a támogatásáról biztosított.

A közeljövőben terveim között szerepel tovább képezni magamat diabetológia és kardiológia területén, ezáltal szolgálva minél jobban a betegeim egészségét.

Szabadidőmben kisfiammal természetközeli programokon veszünk részt. Mondhatni, a horgászat megszállottja vagyok, így gyakran pihenek a vízparton. Balástyai tanyámon kerti és ház körüli munkákat is szívesen végzek. Továbbá szeretek utazni olyan helyekre, ahol a történelem és kultúra egy-egy darabkáját megismerhetem.

Szeretném a Tisztelt Lakosság figyelmét ezúton is felhívni, hogy a járványhelyzetet vegyük komolyan! Vigyázzunk egymásra! Tartsuk be a járványügyi előírásokat! Aki tünetet tapasztal magán, NE menjen társaságba, ne jelenjen meg személyesen a rendelő várótermében! Ez esetben telefonon hívja a rendelőt és ellátjuk megfelelő információkkal és terápiás javaslattal!

Tisztelettel: Dr. Kiszel Béla

Szabadszállás II. számú felnőtt háziorvosi körzet (Dr. Laza Erika volt körzete)
Rendelés helye: 6080 Szabadszállás, Honvéd út 9.
Orvos: Dr. Kiszel Béla
Körzeti ápoló: Lipóth Mariann
Telefonszám: 06 -76 / 558 – 208
Rendelési idő
PÁROS hét nap PÁRATLAN hét
12:00 16:00 HÉTFŐ 12:00 16:00
08:00 12:00 KEDD 08:00 12:00
08:00 12:00 SZERDA 08:00 12:00
12:00 16:00 CSÜTÖRTÖK 12:00 16:00
12:00 16:00 PÉNTEK 08:00 12:00

About Post Author