Két személyautó ütközött

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 7 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.
 

 

Lakásba történő behatoláshoz kérték a kecskeméti hivatásos tűzoltók segítségét Kecskeméten, a Rákóczi úton, kedden délelőtt. A tűzoltók az erkélyen keresztül létra segítségével behatoltak a lakásba, majd a segítségre szoruló lakót átadták a mentőknek.

Vasárut szállító teherautó vontatmánya csúszott az 52-es út menti árokba Soltnál, az 53-as úti csomópont közelében kedden délelőtt. Személyi sérülés nem történt. A solti hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést, erőgépek segítségével visszahúzzák a szerelvényt az úttestre.

Kedden kora délután egy pótkocsis teherautó árok mentén megsüllyedt Akasztón, a Vörösmarty utca és a Csengődi utca sarkánál. A forgalmat akadályozó járművet a kiskőrösi hivatásos és az akasztói önkéntes tűzoltók erőgépek segítségével kimentették. Személyi sérülés nem történt.

Egy személygépjármű árokba hajtott és felborult, Harkakötönynél kedden délután. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók kötéllel kerekeire állították a gépjárművet és áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek. Személyi sérülés nem történt.

Két személyautó ütközött össze az Izsák és Ágasegyháza közötti úton, Izsák közelében kedden késő délután. A balesetben négyen megsérültek, a sérülteket a mentők kórházba szállították. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Kedden két esetben kérték a tűzoltók segítségét összegyűlt nagymennyiségű esővíz eltávolításához.

 

About Post Author