Solton bizonyítottak fiatal focistáink

Focitornán vettek részt szeptember 24-én utánpótlás labdarúgóink Solton, a Bozsik Egyesületi Program keretében. A Szabadszállási SE ifjai mellett Solt, Kunszentmiklós és Szalkszentmárton U13 és U11 korú játékosai neveztek be a megmérettetésre.

Körmérkőzéses rendszerben kezdték meg a tornát. Az U11-es csapatunk elsőként a Solt csapatával csapott össze és szoros mérkőzésen 2-1 arányban nyert. Az U13-as csapat szintén a soltiakkal kezdett és egy nagyon színvonalas már-már a felnőtt futball jegyeit is tartalmazó mérkőzésen 4-2 arányú győzelmet aratott. Az U11 csapat további eredményei: Szabadszállási SE- Kunszentmiklós 6-1, Szabadszállási SE- Szalkszentmárton I. 9-1, Szabadszállási SE- Szalkszentmárton II 12-0.Az U13 eredményei: Szabadszállási SE- Kunszentmiklós 16-3, Szabadszállási SE – Szalkszentmárton 11-0.

Jó időjárási és remek technikai körülmények között, nagyszerű szervezésben zajlott le az egész torna, a gyerekek élvezték ezt a vasárnap délelőttöt. Az U11 korosztályból Lőrincz János, az U13 korosztályból Bajusz Máté teljesítményükkel kitűntek a mezőnyből. Gratulálok a gyerekeknek a jó szereplésért. Hajrá Szállás!

Huszár István

About Post Author