Utánpótlás válogatottal erősít felnőtt futball csapatunk

Pintyi

Újra egykori nevelő klubjában láthatjuk futballozni Pintyi Rolandot. Ennek kapcsán beszélgetett a játékossal Huszár István az egyesület elnöke és Búzási Balázs edző.

A szabadszállási foci suli neveltjét 2011 be igazolta le a Felcsúti Puskás Akadémia. Roland 4 évig volt kapitánya a Puskásnak négyszer volt az év játékosa az Akadémián. 2016-ban hívta az 1860 München és a Fradi, ő a Fradit választotta. Még ebben évben bemutatkozott az U 17-es válogatottban, a Románok elleni EB selejtezőn. Tavaly az NB-3 as Balassagyarmathoz igazolt, ahol nem érezte jól magát. Megkeresésünkre igent mondott és a két klub is meg tudott egyezni az átigazolásról.

Huszár István: A válogatott címeres mez után milyen érzés a szabadszállási címeres mezt felhúzni?

Pintyi Roland: Boldogsággal tölt el, hogy szeretett szülővárosom csapatában játszhatok és büszkén viselem a szabadszállási mezt.

Huszár István: Milyen eredménnyel leszel elégedett a bajnokság végén?                                                                    

Pintyi Roland:Szeretném hogy a Szabadszállással minél magasabb szintre jussak el és ki szeretném magam próbálni külföldön is.

Huszár István: Hogy fogadtak a leendő csapattársaid?

Pintyi Roland: Már most sikerült beilleszkednem a csapatba hiszen a csapat szinte minden tagját ismertem.Sokat támogatnak és biztatnak a csapattársaim.

Rolandot a szurkolók jövő vasárnap láthatják itthon játszani, a Hetényegyháza elleni mérkőzésen fog bemutatkozni a közönségnek.

About Post Author